Rietmatten kopen van hoge kwaliteit voor de laagste prijs! Onze rietmatten op rol zijn de goedkoopste van Nederland en worden gratis aan huis geleverd. Het assoriment bestaat uit Gepelde rietmatten (Geschikt voor schutting - plafond - balkon bekleding) en Rustieke rietmatten. Rustieke rietmatten zijn mooi als rieten schutting of andere decoratieve doeleinden. Al onze rietmatten op rol zijn van de hoogste kwaliteit. Gemaakt van mooi zoetwaterriet en gebonden met een duurzame binddraad.

Gratis verzending en binnen 1 tot maximaal 2 werkdagen thuis bezorgd! 

Rietmatten kopen

Rietmatten kopen met gratis verzending en snelle levering. Na het bestellen en afrekenen, zijn de rietmatten binnen 1 tot maximaal 2 werkdagen bij je thuis. Wij hebben een groot en divers aanbod rietmatten op rol voor veel verschillende toepassingen ✓ Gratis verzending ✓ Groot assortiment.


Rietmatten

Rietmatten zijn een 100% duurzaam natuurproduct, ontstaan als bijproduct van grootschalige rietteelt. Bij de productie van rietmatten komt er dus geen extra rietteelt (of houtkap) aan te pas en dat maakt rietmatten C02-neutraal! Als natuurproduct hebben rietmatten echter niet het eeuwige leven. Normaliter is die na een jaar of 4 aan vervanging toe. Maar omdat wij een hoge kwaliteit riet gebruiken, gaan onze rietmatten wel tot 6 jaar mee! Het plaatsen van rietmatten in je tuin zorgt voor een instant natuurlijke en tropische uitstraling. Of je ze nu plaatst als natuurlijke tuinafscheiding, als schutting bekleding, er een privacyscherm op het balkon mee maakt of ze tegen het plafond van de veranda bevestigt: een rietmat zorgt altijd voor sfeer. Daarnaast zijn rietmatten goedkoop in aanschaf en zijn ze gemakkelijk te bevestigen. Bovendien: voor het kopen rietmatten hoef je de deur niet eens meer uit. Laat staan zo'n grote rol in je (te kleine?) kofferbak naar huis te vervoeren. Wij bezorgen rietmatten tot aan de deur binnen 1 tot maximaal 2 werkdagen.

En je betaalt geen verzendkosten!


De voordelen van Rietmattenvoordeel

✓ Goede kwaliteit - Lange levensduur
✓ Gebonden met duurzaam binddraad
✓ Veilig & gemakkelijk online bestellen
✓ Binnen 1 tot 2 werkdagen thuis geleverd
✓ Geen verzendkosten!
✓ Niet goed geld terug


Je rietmatten online bestellen

Bij ons bestel je snel en eenvoudig je gewenste rietmat. Wij bieden goedkope rietmatten van de hoogste kwaliteit riet. Onze rietmatten zijn duurzaam, sterk, buigzaam en intens van kleur. Wij hebben veel ervaring in het werken met rietmatten. Door deze ervaring hebben wij heel bewust gekozen om zowel rietmatten aan te bieden van gepeld riet als ongepeld rietGepelde rietmatten zijn ideaal om decoratief te gebruiken. Denk aan het opfleuren van een lelijke muur / schutting of als plafondafwerking. Ongepelde rietmatten zijn meer geschikt als rieten schutting of erfafscheiding.

Naast gepelde en rustieke rietmatten bieden wij binnen onze andere webwinkels nog meer natuurmatten aan.

Op Natuurmatten.nl vindt je:

Op Bamboematten.com vindt je een groot assortiment bamboematten op rol:

Op Rietenmatten.nl staat ons grootste assortiment rieten matten: