U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering krijgt u nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Het volledige orderbedrag wordt gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar ons zijn voor eigen rekening. U kunt de rietmatten zelf naar een vervoerder brengen of ons uw rietmatten bij u thuis laten ophalen. De kosten zullen bij een bekende vervoerder rond de € 9,95,- zijn. Neem voor het exacte tarief contact op met uw vervoerder. Wilt u de rietmatten door ons laten ophalen? Neem contact met ons op voor het tarief.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via: info@rietmattenvoordeel.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?
Neem contact met ons op, dan proberen wij je verder te helpen.